bannerPos

Gratis intromøde om LMO summax - nye brugere

Redaktionen

22-11-2018 12:08:54
LMO inviterer over 3 dage i februar til gratis infomøde om LMO Summax

Det digitale regnskab kan gøre din hverdag nemmere, dit regnskab mere brugbart, og det er uanset om det er deltids- eller produktionslandbrug du har. Derfor inviterer vi til inspirationsmøder i februar om LMO summax. 

Vi løser det for dig.
Du behøves IKKE at ændre noget i din hverdag ved at benytte LMO summax. Mange tror faktisk fejlagtigt, at et digitalt regnskab kræver, at du selv er skarp på IT og teknisk superbruger - men faktisk kan vi klare det hele for dig. Vi har mange kunder, som ikke gider at bruge tiden på bogholderi, og derfor lader de LMO overtage og udnytte de digitale muligheder, der er for din bedrift i LMO summax.

Du vil måske gerne selv arbejde med regnskabet, og på ugebasis følge med i bedriftens økonomi. Den mulighed tilbyder LMO summax også - her vil du altid kunne få hjælp af vores eksperter.  

Invitér din bogholder med til møde om LMO summax. Vi skræddersyer din løsning til dine behov, og det er nemt at komme i gang - summax eksperterne er med dig hele vejen. 

Vi ses til intromøder:

  • Mandag 25. februar LMO, Trigevej 20, Søften, 8382 Hinnerup
  • Tirsdag 26. februar LMO, Erhvervsbyvej 13, 8700 Horsens
  • Onsdag 27. februar LMO, Asmildklostervej 11, 8800 Viborg

Øvrige aktuelle arrangementer

Sprøjtebeviskursus

Dato(er): 24-04-2019


Stutteri Ask

Dato(er): 27-04-2019


Transport af farligt godt

Dato(er): 02-05-2019


Bedriftsbesøg hos Mogens og Peter Hvid, Hevring

Dato(er): 07-05-2019


Bedriftsbesøg hos Helgenæs Maskinstation v/Ole og Jens Jensen

Dato(er): 14-05-2019


Bedriftsbesøg hos Lasse Jensen, Højvang

Dato(er): 21-05-2019


Bedriftsbesøg hos Schmidt I/S, Vejlby ved Grenaa

Dato(er): 28-05-2019


Bedriftsbesøg hos Jacob Thomsen, Kni

Dato(er): 06-06-2019


Sprøjtebeviskursus

Dato(er): 06-12-2019


Sprøjtebeviskursus

Dato(er): 11-12-2019


Lovpligtigt eftersyn af egne maskiner

Dato(er): 07-02-2020


Digitale brochurer

A-One Danmark er den danske del af Devenish & A-One Feeds og har over 60 års erfaring i landbrugsindustrien. Devenish er førende inden for udvikling og levering af avancerede ernæringsmæssige løsninger i forbindelse med de forskellige udfordringer, som vores kunder står over for inden for svine- og fjerkræsektoren samt i forbindelse med drøvtyggere, kæledyr og heste.

Gennem årene har Hansen & Larsen gennemført en lang række byggeprojekter i dansk landbrug. Vi har sat vores signatur på en bred vifte af kostalde, svinestalde, specialstalde, haller og gylletanke – for nu blot at nævne de mest oplagte projekter inden for dette felt.

Polaris ATV er amerikanske ATV maskiner i høj kvalitet. Polaris Sportsman ATV’er er driftsikre og har lang levetid til gode priser. Vores sortiment omfatter proffesionelle arbejds ATV’er, Rangere som er terrængående med kabine, lad og plads til to Sportsman ATV’er og Ranger er modeller som ofte bliver brugt i landbrug. Vi har også kraftige og sikre børneATV’er, EL-biler og meget mere. Vi har et bredt tilbehørssortiment og redskabssortiment til Sportsman ATV’erne og Ragner modellerne, med det rigtige udstyr og de rigtige redskaber bliver maskinerne nyttige arbejdsredskaber.

– DER ER RIGTIG MANGE PENGE I RENT DRIKKEVAND TIL PRODUKTIONSDYR I LANDBRUGET – ECA-vand også kaldet NEUTHOX, er det nye sort til alle produktionsdyr i landbruget. Waterclean ApS er forhandler af det eneste danskproducerede ECA-vand anlæg i Danmark. NEUTHOX er godkendt af fødevarestyrelsen og registreret (lovpligtigt) i EU! Waterclean ApS har mere end 35 års erfaring i vandbehandling, og rådgivning! Vi kan træffes på tlf. +45 82 30 40 20 eller e-mail: lg@waterclean.dk

Læs de nyeste tilbudsaviser fra P. Lindberg

Se flere brochurer