Tag familien med til årets Farmshow i Skive

Fra MidtWest Farmshow sidste år. Arkivfoto.
07-06-2018 15:06:25
MidtWest Farmshow lørdag den 16. juni er både et traditionelt dyrskue og masser af børneaktiviteter, udstillerområde og underholdning for hele familien.

Årets dyrskueevent i Skive, MidtWest Farmshow, er for 13. gang klar med et alsidigt program, hvor dyrskue, børneaktiviteter, produktudstillinger og underholdning går op i en højere enhed i den rette dyrskuestemning – kort sagt en weekend for hele familien og for alle aldersgrupper.

Dyrskuet er familiens fest 
Her kan man gå og hygge sig en hel dag med at kigge på dyr, udstillerstande, traktorer og ikke mindst deltage i de mange aktiviteter for børn. Der er et stort legeland fra Hop og Rul, mens 4 H står for kreative aktiviteter, pedaltraktorer samt legeområde for de mindste.

Se Brandvæsenet i aktion
Èt af de spændende underholdningsindslag i år er, at Skive Brandvæsen vil komme og vise, hvordan det foregår, når de undertiden er nødt til at klippe en bil i stykker for at redde folk ud af bilen.

Bilen er stillet til rådighed af Østrup Autoophug, og brandvæsenet rykker ud ved middagstid og klipper bilen op. Det bliver spændende at se.

Gymnastikopvisning og hesteshows
Om formiddagen kommer Ulbjerg Idrætsforening og giver opvisning i springgymnastik.
Der bliver også mulighed for at se – eller gense – den imponerende køreopvisning, som Schleswiger-hesteforeningen står for – et helt fantastisk show, hvor hestevognene viser deres kørefærdigheder til forrygende musik.

Bedømmelser og kåringer
Dagen igennem foregår der naturligvis bedømmelser af egnens flotteste heste og kreaturer. Der konkurreres også om de mange ærespræmier.
Dertil kommer børnedyrskuet, hvor de udstillede dyr også præmieres. Børnene kan også prøve at mønstre deres heste eller kalve, ligesom de kan deltage i agility for heste. Der bliver traditionen tro præsentation af børnedyrskuet i den store ring.

Over 200 dyr
Der er en flot opbakning fra kvæg- og hesteudstillere på egnen. Ved udløbet af tilmeldingsfristen er der tilmeldt 123 stk. malkekvæg fra 3 forskellige racer og 16 stk. kødkvæg fra 7 forskellige racer samt 7 kødkvægskalve. Blandt hestene er der tilmeldt 45 avlsheste og 2 fritidsheste. 
Derudover er der tilmeldt en del heste, kalve, hunde, kaniner og smådyr til børnedyrskuet. Børnenes dyr præsenteres i ringen for publikum og der uddeles præmier til alle børneudstillere.

Om eftermiddagen er der mulighed for at se kaninhop i børneområdet. Bagefter kan børnene prøve, om de kan få deres egne kaniner til at hoppe.
Stande med alt mellem himmel og jord

Der har også været god tilslutning til produktudstillingen. Her kan man møde dyrecenter, foderstofforretninger, politiske partier, haveudstilling, maskiner og meget andet. Der vil også være et område med lokale fødevarer, tøj og kreative sysler samt en stor modeltraktorudstilling.

LandboUngdom arrangerer traktorafprøvning
Skiveegnens LandboUngdom er på banen i år og arrangerer traktorafprøvning sammen med Hundahl. Her testes traktorernes hestekræfter. Der forventes derfor et antal store traktorer på pladsen, så der bliver noget at kigge på for de maskininteresserede.
Senere på dagen står LandboUngdom også for en gang mudderfodbold.
Farmshow gennemføres af frivillige fra børne-og ungdomsforeningerne 4 H og Landboungdom samt frivillige dyrskueinteresserede. 

Digitale brochurer

Gennem årene har Hansen & Larsen gennemført en lang række byggeprojekter i dansk landbrug. Vi har sat vores signatur på en bred vifte af kostalde, svinestalde, specialstalde, haller og gylletanke – for nu blot at nævne de mest oplagte projekter inden for dette felt.

Polaris ATV er amerikanske ATV maskiner i høj kvalitet. Polaris Sportsman ATV’er er driftsikre og har lang levetid til gode priser. Vores sortiment omfatter proffesionelle arbejds ATV’er, Rangere som er terrængående med kabine, lad og plads til to Sportsman ATV’er og Ranger er modeller som ofte bliver brugt i landbrug. Vi har også kraftige og sikre børneATV’er, EL-biler og meget mere. Vi har et bredt tilbehørssortiment og redskabssortiment til Sportsman ATV’erne og Ragner modellerne, med det rigtige udstyr og de rigtige redskaber bliver maskinerne nyttige arbejdsredskaber.

– DER ER RIGTIG MEGET VELFÆRD OG ØKONOMI I RENT DRIKKEVAND TIL PRODUKTIONSDYR I LANDBRUGET – Har du problemer med biofilm og bakterier i dyrenes drikkevandssystemer? Waterclean ApS er eneforhandler af det dansk producerede DCW Elektrolyseanlæg til produktion af det godkendte og helt neutrale desinfektionsmiddel NEUTHOX – også kaldet ECAvand, som tilsættes dyrenes drikkesystemer, og som er helt ufarligt for dyr og mennesker. Waterclean ApS har mere end 35 års erfaring i vandbehandling, og rådgivning! Anlæg og produkt er godkendt af Fødevareministeriet til brug i fødevareproducerende virksomheder og registreret under EU’s biocidforordning under ECHA liste 95 – Ét telefonopkald eller besøg koster ikke noget, men giver bedre vished! Vi kan træffes på tlf. +45 82 30 40 20 eller e-mail: lg@waterclean.dk

Læs de nyeste tilbudsaviser fra P. Lindberg

– troværdig samarbejdspartner i mere end 30 år. Vores viden og vision er at give vore kunder den bedste rådgivning samt kvalitetsprodukter ud fra deres behov, således vi opnår værdiskabende løsninger i fællesskab i den moderne produktion, som landbruget er. Vores aktiviteter dækker over udvikling, produktion, rådgivning i reproduktion, salg og markedsføring. Se vores aktuelle tilbudskatalog ”Svin Maj/Juni” - med masser af gode og spændende tilbud.

Se flere brochurer