MidtWest Farmshow – en festdag for hele familien

Lørdag den 16. juni er der dyrskue i Skive. MidtWest Farmshow afholdes for 13. gang.
10-06-2018 13:25:50
Når MidtWest Farmshow løber af stablen lørdag den 16. juni, er det ikke kun et traditionelt dyrskue med bedømmelser og ærespræmiekonkurrencer, men også et hav af børneaktiviteter, produktudstillere og underholdning.

Lørdag den 16. juni bliver det 13. gang, at der afholdes MidtWest Farmshow. 
Styregruppen bag MidtWest Farmshow består hovedsagelig af Skive 4H og Viborg 4H samt frivillige, som bakker op om dyrskuet i Skive. 
- Siden starten i 2006 har omkring 50 frivillige og konsulenterne fra Ungdomskontoret hvert år lagt alle kræfter i for at få MidtWest Farmshow til at blive et af de bedste dyrskuer i Danmark, og den målsætning fortsættes, lyder det fra styregruppen.

Dyrene er i fokus

MidtWest Farmshow er en begivenhed, der samler by og land, med en lørdag fyldt med dyrskue, udstilling og masser af underholdning for hele familien.
I år er der 123 malkekøer tilmeldt fordelt på 3 forskellige racer. Så er der 16 kødkvæg fra 7 forskellige racer samt 7 kødkvægskalve. Blandt hestene er der tilmeldt 48 avlsheste og 2 fritidsheste. 
Derudover er der tilmeldt en del heste, hunde og smådyr til børnedyrskuet.

Stande med alt mellem himmel og jord

Der har været god tilslutning til produktudstillingen. Her kan man møde et dyrecenter, foderstofforretninger, politiske partier, haveudstilling, maskiner og meget andet. 
Der vil også være et område med lokale fødevarer, tøj og kreative sysler. 

Aktiviteter for alle aldre

I løbet af dagen er der adskillige underholdningsindslag. Blandt andet er der et køreshow med Schleswigerheste og gymnastikopvisning ved Ulbjerg IF. I børnehjørnet er der kreative aktiviteter, børnedyrskue, kaninhop og meget andet.
Skive Brandvæsen vil komme og vise, hvordan man klipper en bil i stykker, og Skiveegnens LandboUngdom laver traktorafprøvning sammen med Hundahl.

Børnenes Dag

Siden 2008 har Børnenes Dag været en gentagende begivenhed på MidtWest Farmshow. Ideen med at lave en dag kun for børn blev en overvældende succes og er nu en fast del af MidtWest Farmshow konceptet. Børnenes Dag bliver afholdt om fredagen, dagen før dyrskuet.
Dyrskuet er familiens fest. Her kan man gå og hygge sig en hel dag med at kigge på dyrene, udstillerstandene, traktorerne og ikke mindst deltage i de mange aktiviteter for børn.

MidtWest Farmshow

Dato: 16. juni 2018

Klokkeslæt: 08.30 – 15.00

Adresse: Dyrskuepladsen i Skive, Engvej, 7800 Skive

Entre: 50 Kroner – 0-3 år gratis

Digitale brochurer

Gennem årene har Hansen & Larsen gennemført en lang række byggeprojekter i dansk landbrug. Vi har sat vores signatur på en bred vifte af kostalde, svinestalde, specialstalde, haller og gylletanke – for nu blot at nævne de mest oplagte projekter inden for dette felt.

Polaris ATV er amerikanske ATV maskiner i høj kvalitet. Polaris Sportsman ATV’er er driftsikre og har lang levetid til gode priser. Vores sortiment omfatter proffesionelle arbejds ATV’er, Rangere som er terrængående med kabine, lad og plads til to Sportsman ATV’er og Ranger er modeller som ofte bliver brugt i landbrug. Vi har også kraftige og sikre børneATV’er, EL-biler og meget mere. Vi har et bredt tilbehørssortiment og redskabssortiment til Sportsman ATV’erne og Ragner modellerne, med det rigtige udstyr og de rigtige redskaber bliver maskinerne nyttige arbejdsredskaber.

– DER ER RIGTIG MEGET VELFÆRD OG ØKONOMI I RENT DRIKKEVAND TIL PRODUKTIONSDYR I LANDBRUGET – Har du problemer med biofilm og bakterier i dyrenes drikkevandssystemer? Waterclean ApS er eneforhandler af det dansk producerede DCW Elektrolyseanlæg til produktion af det godkendte og helt neutrale desinfektionsmiddel NEUTHOX – også kaldet ECAvand, som tilsættes dyrenes drikkesystemer, og som er helt ufarligt for dyr og mennesker. Waterclean ApS har mere end 35 års erfaring i vandbehandling, og rådgivning! Anlæg og produkt er godkendt af Fødevareministeriet til brug i fødevareproducerende virksomheder og registreret under EU’s biocidforordning under ECHA liste 95 – Ét telefonopkald eller besøg koster ikke noget, men giver bedre vished! Vi kan træffes på tlf. +45 82 30 40 20 eller e-mail: lg@waterclean.dk

Læs de nyeste tilbudsaviser fra P. Lindberg

– troværdig samarbejdspartner i mere end 30 år. Vores viden og vision er at give vore kunder den bedste rådgivning samt kvalitetsprodukter ud fra deres behov, således vi opnår værdiskabende løsninger i fællesskab i den moderne produktion, som landbruget er. Vores aktiviteter dækker over udvikling, produktion, rådgivning i reproduktion, salg og markedsføring. Se vores aktuelle tilbudskatalog ”Svin Maj/Juni” - med masser af gode og spændende tilbud.

Se flere brochurer