bannerPos

Mæglervirksomhed indtager Vendsyssel

Ejendomsmæglervirksomheden John Frandsen har indtaget Vendsyssel med en afdeling i Aalborg, som skal dække hele Nordjylland. Til den afdeling har de ansat Michael Kampp Mortensen (th), som sammen med Mogens Olesen Damm er klar til en god snak med nordjyderne på dyrskuet i Hjørring.

Tenna Bang

Redaktør, LandbrugNord
15-06-2019 15:02
Ejendomsmæglervirksomheden John Frandsen har startet en ny afdeling i Aalborg, som skal dække hele Nordjylland, nu er de med på skuet i Hjørring for første gang.

Ejendomsmæglervirksomheden John Frandsen har pr. 1. maj startet en ny afdeling i Aalborg. En afdeling som skal dække hele Nordjylland.

Det betyder at virksomheden nu er gået over Limfjorden.

- Tidligere har vi kun bevæget os syd for Limfjorden, men vi har set en kraftig vækst i markedet og ser et rigtig stort potentiale i Vendsyssel, som også står overfor mange ejendomshandler og generationsskifter, siger Michael Kampp Mortensen, som er nyansat i Aalborg-afdeling.

Michael er uddannet landmand og har arbejdet de seneste 15 år indenfor bankverdenen med landbrugskunder. Senest har han været ved Nordea, men han har også drevet sit eget konsulentfirma, hvor han blandt andet har hjulpet landmænd med generationsskifter og ejendomshandler.

 

Klar i Vendsyssel

Selvom den nye afdeling i Aalborg først er ved at finde sig til rette, har de allerede de første ejendomme til salg i Vendsyssel.

- Der er også produktionslandbrug imellem, blandt andet en planteavlsejendom, fortæller Michael Kampp Mortensen.

Med den nye afdeling i Aalborg har John Frandsen 29 afdelinger som dækker området fra Skagen og ned til Horsens.

- Måske på sigt med en mægler i Herning også, tilføjer Mogens Olesen Damm, som sammen med Michael Kampp Mortensen glæder sig til at møde nordjyderne på skuet i Hjørring.

 

- Undskyld, kan jeg få noget tilskud her?

Det er oplagt at sælge energibesparelser, da landbruget har et stort energiforbrug. Ordningen udløber med udgangen af 2020, hvor projektet skal være færdigt. Også papirbehandlingen.

Presser på for at få ophævet datokrav for efterafgrøder

Skærpede efterafgrødekrav i den nye gødningslov skaber kæmpe problemer for de nordjyske landmænd. Agri Nord forsøger nu igen at få reglerne ændret.

Pris og holdbarhed skal give polakker dansk gennembrud

Lige nu kører der kun én fuldfoderblander fra Alimamix i Danmark, men den polske producent og den danske importør ser gode muligheder for dansk fodfæste.

Klar til DM i hestepløjning

Himmerlands Køre- og Rideforening er vært for DM i pløjning med heste lørdag den 19. oktober på Nordjyllands Landbrugsskole.

Grovvarevirksomhed investerer grønt

En udlodning på 43 millioner til medlemmerne blev vedtaget, og store investeringer i den grønne omstilling fremlagt, da Vestjyllands Andel forleden holdt ordinær generalforsamling med godt 300 fremmødte.

Dansktimer på gården fanger flere elever

Arbejdstiderne på et landbrug kommer ofte i vejen for at kunne modtage danskundervisning på et sprogcenter. Derfor rykker Sprogcenter Viborg ud og underviser på gården. Hos Bathau Holstein, Tjele, har det givet fem ukrainske elever, som ellers ville have droppet at lære dansk.

Seges jagter krydsningsgevinst hos malkekvæg

Det giver økonomisk gevinst at krydse flere racer af malkekvæg, godtgør et EU-støttet avlsprojekt. Men fordomme skal overvindes, før danske mælkebønder tager midlet i brug i større stil til at forbedre deres økonomi.

Ukrudtsplante kan true dyrkningen af majs

EU-støttede markforsøg hjælper til at dæmme op for ukrudtsplanten hanespore, der truer med at vokse majsplanter over hovedet.

En containerløsning som passer sig selv

Et ETA-fyr sørger for at 30.000 smågrise årligt kan holde varmen. Vigtigst for landmanden selv er, at fyret passer sig selv, at olie er fortid og, at han kan bruge egenproduceret flis og restprodukter fra planteproduktionen.
Side 1 af 58 (1147 artikler)Prev1234567565758Next