bannerPos

Mæglervirksomhed indtager Vendsyssel

Ejendomsmæglervirksomheden John Frandsen har indtaget Vendsyssel med en afdeling i Aalborg, som skal dække hele Nordjylland. Til den afdeling har de ansat Michael Kampp Mortensen (th), som sammen med Mogens Olesen Damm er klar til en god snak med nordjyderne på dyrskuet i Hjørring.

Tenna Bang

Journalist
15-06-2019 15:02
Ejendomsmæglervirksomheden John Frandsen har startet en ny afdeling i Aalborg, som skal dække hele Nordjylland, nu er de med på skuet i Hjørring for første gang.

Ejendomsmæglervirksomheden John Frandsen har pr. 1. maj startet en ny afdeling i Aalborg. En afdeling som skal dække hele Nordjylland.

Det betyder at virksomheden nu er gået over Limfjorden.

- Tidligere har vi kun bevæget os syd for Limfjorden, men vi har set en kraftig vækst i markedet og ser et rigtig stort potentiale i Vendsyssel, som også står overfor mange ejendomshandler og generationsskifter, siger Michael Kampp Mortensen, som er nyansat i Aalborg-afdeling.

Michael er uddannet landmand og har arbejdet de seneste 15 år indenfor bankverdenen med landbrugskunder. Senest har han været ved Nordea, men han har også drevet sit eget konsulentfirma, hvor han blandt andet har hjulpet landmænd med generationsskifter og ejendomshandler.

 

Klar i Vendsyssel

Selvom den nye afdeling i Aalborg først er ved at finde sig til rette, har de allerede de første ejendomme til salg i Vendsyssel.

- Der er også produktionslandbrug imellem, blandt andet en planteavlsejendom, fortæller Michael Kampp Mortensen.

Med den nye afdeling i Aalborg har John Frandsen 29 afdelinger som dækker området fra Skagen og ned til Horsens.

- Måske på sigt med en mægler i Herning også, tilføjer Mogens Olesen Damm, som sammen med Michael Kampp Mortensen glæder sig til at møde nordjyderne på skuet i Hjørring.

 

Ny teknologi og hunde skal bekæmpe rotter

Med hundeførere og særligt udviklede digitale og giftfrie fælder melder HedeDanmark sig ind i kampen mod rotter og andre skadedyr.

Første maskine solgt inden forhandleraftalen var lavet

Papirarbejdet måtte vente da SR Agro & Last i Sindal blev ny Mustang-forhandler. For inden den sidste underskrift var sat på forhandleraftalen, havde den første kunde købt en maskine.

Landbrugsuddannelsen lukker i Holstebro

Der var glæde, optimisme og en tro på flere elever, da Uddannelsescenter Holstebro og Landboforeningen Holstebro Struer i efteråret kunne meddele at landbrugsuddannelsen skulle flytte fra Lægaard Landbrugsskole til Uddannelsescenter Holstebro. Men glæden holdt kun kort og nu nedlægges uddannelsen.

Landbruget fik ros på havnen i Aalborg

Agri Nords tiltag ved The Tall Ships Races i Aalborg blev positivt modtaget af både forbrugere, landmænd og politikere.

Økologer kan have fundet effektiv kur mod skræpper

Agri Nords økologiafdeling anbefaler en nyudviklet kur mod skræpper i afgræs-ningsmarker. Som sidegevinst er det også en kur mod kvik.

16-årig nordjysk biavler vinder bronze ved international konkurrence

Den 16-årige biavler Asger Degn fra Nørager i Nordjylland, fik sent lørdag aften hængt en bronzemedalje om halsen, da han opnåede en 3. plads ved International Meeting of Young Beekeepers (IMYB) i Slovakiet.

Klar til høst

Det er nu de sidste detaljer skal på plads, så man er helt klar til den kommende høst.

Over 500 ønsker mere sikkerhed i landbruget

Flere end 500 skrev under på ønsket om mere sikkerhed i landbruget, på Sagros og Seges' stande på Landsskuet i Herning.

Nature Energy køber biogasanlæg nær Aarhus

Nature Energy har overtaget biogasanlægget Bånlev Biogas, som er placeret i Trige vest for Aarhus. Anlægget er Nature Energys 10. biogasanlæg i drift.

Verdens største mejetærsker med nyt skærebord

Mens der bliver knoklet for at gøre de sidste maskiner klar efter sidste års høstsæson, har Farmas også fået tiden til at gå med at gøre en ny CR10.90 klar til danmarkspremiere på New Hollands fleksible Draper-skærebord.
Side 1 af 49 (977 artikler)Prev1234567474849Next