Hobro Dyrskue bliver i år et virtuelt dyrskue

I år kommer man ikke til at stå i dilemmaet om man skal vælge shorts eller lange bukser til Hobro Dyrskue. Alt kommer nemlig til at foregå digitalt og uden man overhovedet behøver at starte bilen, kan man gå en tur på den virtuelle dyrskueplads. Arkivfoto: Christian Carus

Tekst og foto: Tenna Bang

Redaktør, LandbrugNord
02-06-2020 08:30
I år vil man kunne opleve et sjovt og anderledes Hobro Dyrskue når en onlineudgave åbner op lige efter pinse. Her bliver det muligt, fra ens mobiltelefon eller tablet, at besøge maskinudstillere og se de flotte udstillede dyr.

I år behøver man ikke at rede håret og pudse skoene, inden man starter bilen og kører mod Ambupladsen til Hobro Dyrskue. Man kan nøjes med at fylde koppen med kaffe og trække mobilen op af lommen.

Årets corona-situation har aflyst samtlige udendørs skuer i år, men en række dyrskuer har alligevel valgt at holde en snert af dyrskue ved at gøre årets udgave digital.

Et af dem er Hobro Dyrskue, som i samarbejde med LandbrugNord har udarbejdet en virtuel dyrskueplads.

Den digitale dyrskueplads

Det betyder, at man i år ikke behøver at finde hverken shorts eller regntøj frem, for alt kommer til at foregå online.

www.landbrugnord.dk vil man kunne gå en tur på den virtuelle dyrskueplads lige præcis når det passer ind.

Her vil man kunne opleve både dyr, maskiner og se gode dyrskuetilbud.

Man kan for eksempel besøge maskinforretningerne Agrotek og Farmas, og blandt andet se deres kampagnetilbud på traktorer, eller DLG, som lige nu har særligt fokus på grovfoder gennem deres nye videoblog.

Selvfølgelig er der også dyr med

Intet Hobro Dyrskue uden en dyreudstilling. Derfor har udstillerne i år haft mulighed for at tilmelde sine dyr på en lidt anderledes måde.

Udstillerne har kunnet indsende billeder og en film af det enkelte dyr, som vil blive bedømt af professionelle dommere. Selvfølgelig med titler, point, rosetter og ærespræmier til følge.

Selvom alle havde ønsket et »rigtigt« dyrskue, har den virtuelle form også givet muligheder for udstillere, som ellers ikke villet have stillet op, for på det digitale dyrskue har der ikke været nogle sundhedskrav, hvilket har gjort det muligt, også for blandt andet salmonella-besætninger at være med.

Det har også gjort det muligt for dem, der synes, at det kan være svært at rykke en hel dag ud af kalenderen. I det digitale koncept har udstilleren kunne skyde et par billeder og en video af sit dyr, præcis når det har passet ind i programmet.

Besøg Dyrskuepladsen

Ringen Dyrskue tilbud Udstillerliste Presseteltet

Udstillervideoer

Årets dyr

Dyrskuetilbud

Kuhn 5202

4 rotors spreder med skråtstilling og 7 arme pr rotor.

Læs mere
55.000,- DKK.

Farmas A/S

Fabriksvej 1
9640 Farsø

Kverneland 3336

3,6m frontskårlægger med crimper i fuld længde og hurtigskifte af knive.

Læs mere
138.000,- DKK.

Farmas A/S

Fabriksvej 1
9640 Farsø

New Holland ProRotor 420

Arbejdsbredde 4.20m, 12 rivearme, boogie hjulstel, simpel højdejustering

Læs mere
40.000,- DKK.

Farmas A/S

Fabriksvej 1
9640 Farsø

Besøg Dyrskueringen