Endnu mere fokus på heste i Hjørring

Knap 100 heste stiller til bedømmelse. Herud over er der både spring- og dressurkonkurrencer, shows og meget mere for de hesteglade.
13-06-2018 13:35:00
Sidste år valgte dyrskuearrangørerne at sætte større fokus på heste, det fortsætter i år, hvor man blandt andet kan stille til bedømmelse med sin krydsningshest.

Sidste år valgte Hjørring Dyrskue at udvide hestearealet. Det gav blandt andet plads til forskellige nye hestekonkurrencer, en hestearena og flere hesteaktiviteter.
En af de nye konkurrencer var spring- og dressurkonkurrencer, som fortsætter i år, og bliver krydret med et helt nyt tiltag.
Som noget nyt kan man stille til bedømmelse med sin krydsningshest. Hestene bliver delt efter, om de er over eller under 148 centimeter høje, og eksteriørbedømmes.
Man kan også deltage i agility med hest, hvor det gælder om at udvise kontrol over hesten enten fra jorden eller hesteryg, mens hesten passerer forskellige forhindringer.

Showtime

Selvfølgelig, som altid, bliver der flere shows, hvor hestene indgår.
Allerede fredag inden middag indtager FriserNord den store arena. Friserhestene er på banen igen fredag aften til det store Dyrskueshow og minsandten om de ikke også er at finde i Lørdagsshowet.
Foruden de skinnende sorte heste vil man til årets Dyrskueshow fredag klokken 19.00 også kunne opleve shows ved Vendsyssel Køreforening og Stald Nordkap og man vil kunne se spring- og dressurheste i topklasse fra Stutteri Katrinelund. Afslutningen bliver af Ildhesten. 

Clinic ved Ib Kirk

Igen i år afholder Ib Kirk en clinic. 
Ib Kirk driver Katrinelund på Mors. En hingstestation med salg af dressur- og springheste.
Fredag over middag vil han fortælle om avl af gode heste til sportsbrug.

Kom til åbent hus

Lørdag fra 11.00-14.00 holder Vendsyssel Køreforening åbent hus.
Foreningen blev stiftet i 1974 og har i dag omkring 150 medlemmer, som alle har den fælles interesse: køresport på skovtursplan, konkurrenceplan, opvisningskørsel ved andre arrangementer. 
Er man til fart og spænding er »TopCup« et kig værd. Det er kørsel med vogn på tid gennem forskellige porte på banen.
Endeligt er der som altid præsentation af de forskellige hesteracer foruden konkurrencerne, hvor skuet smukkeste heste skal findes.
 

Digitale brochurer

Gennem årene har Hansen & Larsen gennemført en lang række byggeprojekter i dansk landbrug. Vi har sat vores signatur på en bred vifte af kostalde, svinestalde, specialstalde, haller og gylletanke – for nu blot at nævne de mest oplagte projekter inden for dette felt.

Polaris ATV er amerikanske ATV maskiner i høj kvalitet. Polaris Sportsman ATV’er er driftsikre og har lang levetid til gode priser. Vores sortiment omfatter proffesionelle arbejds ATV’er, Rangere som er terrængående med kabine, lad og plads til to Sportsman ATV’er og Ranger er modeller som ofte bliver brugt i landbrug. Vi har også kraftige og sikre børneATV’er, EL-biler og meget mere. Vi har et bredt tilbehørssortiment og redskabssortiment til Sportsman ATV’erne og Ragner modellerne, med det rigtige udstyr og de rigtige redskaber bliver maskinerne nyttige arbejdsredskaber.

– DER ER RIGTIG MEGET VELFÆRD OG ØKONOMI I RENT DRIKKEVAND TIL PRODUKTIONSDYR I LANDBRUGET – Har du problemer med biofilm og bakterier i dyrenes drikkevandssystemer? Waterclean ApS er eneforhandler af det dansk producerede DCW Elektrolyseanlæg til produktion af det godkendte og helt neutrale desinfektionsmiddel NEUTHOX – også kaldet ECAvand, som tilsættes dyrenes drikkesystemer, og som er helt ufarligt for dyr og mennesker. Waterclean ApS har mere end 35 års erfaring i vandbehandling, og rådgivning! Anlæg og produkt er godkendt af Fødevareministeriet til brug i fødevareproducerende virksomheder og registreret under EU’s biocidforordning under ECHA liste 95 – Ét telefonopkald eller besøg koster ikke noget, men giver bedre vished! Vi kan træffes på tlf. +45 82 30 40 20 eller e-mail: lg@waterclean.dk

Læs de nyeste tilbudsaviser fra P. Lindberg

– troværdig samarbejdspartner i mere end 30 år. Vores viden og vision er at give vore kunder den bedste rådgivning samt kvalitetsprodukter ud fra deres behov, således vi opnår værdiskabende løsninger i fællesskab i den moderne produktion, som landbruget er. Vores aktiviteter dækker over udvikling, produktion, rådgivning i reproduktion, salg og markedsføring. Se vores aktuelle tilbudskatalog ”Svin Maj/Juni” - med masser af gode og spændende tilbud.

Se flere brochurer