bannerPos

Forrygende landbrugsmesse

18.650 besøgte Landbrugsmessen Gl. Estrup.

Tekst og foto: Tenna Bang

Redaktør, LandbrugNord
07-06-2019 15:10
18.650 besøgende var mere end tilfredsstillende for Landbrugsmessen Gl. Estrup.

Vejret viste sig fra sin allerbedste dyrskueside, da Landbrugsmessen Gl. Estrup slog dørene op, og folk strømmede ind på pladsen.

Det til trods for et hav af gratisarrangementer i forbindelse med Elro-dagene (fodbold-cup, red.) i området, men Landbrugsmessen havde lagt sig ekstra godt i selen for at tiltrække publikum i år.

Og alle disse tiltag så ud til at virke, da hele 18.650 mennesker gæstede messen, og havde det ikke været for regnvejr søndag morgen, er messen da heller ikke i tvivl om, at de havde nået 20.000 besøgende.

- Det er simpelthen bare gået så godt. Vi er meget, meget tilfredse, fortæller messekoordinator Karen Just, som giver hestene og alle aktiviteterne heromkring en stor del af æren for de mange besøgende.

 

Gl. Estrup-priser

På Maskin- og produktudstillingen blev der traditionen tro uddelt to Gl. Estrup priser.

Bedste maskinstand blev Veggerslev APS, Grenå, ved Mads Bonde Andersen, som blandt andet forhandler Giant, Hardi, Lemken, Lely og Ihimer.

Mens bedste stand blandt specialudstillingerne gik til Det Kreative Liv.

Der blev i år, for første gang nogensinde, afholdt Nordisk Mesterskab i forskellige skovhuggerdiscipliner, til stor glæde for publikum mens messen også gentog havetraktortræk med stor succes.

 

 

0

Succes i græsset

Maskinhandler Indkøbsringen (MI) har netop afsluttet deres KUHN Grass Machines Roadshow. Det var velbesøgt af maskinstationer og bedrifter med interesse i græs. MI anslår der har været mellem 300-400 besøgende på turen gennem Danmark.

Når der er gået penge i spildevandet

Det er de samme mennesker, der giver hinanden lov til at udlede tonsvis af spildevand i de midtjyske vandløb, som sidder for bordenden og prioritere millioner af kroner til vandløb, så de kan opnå god økologisk tilstand. Det hænger ikke sammen, mener formanden for Landboforeningen Midtjylland, Frede Lundgaard Madsen.

Høsten nærmer sig

Høsten er en fantastisk tid, hvor resultatet af årets indsats kan registreres. Det er imidlertid også en meget travl tid, og derfor er det vigtigt at forberede den grundigt.

Store indflytningsdag hos DLG

Forleden var det store indflytningsdag hos DLG-koncernen, hvor 250 medarbejdere rykkede ind i nyt domicil i Fredericia. Når flytningen og sammenlægningen i virksomheden er fuldendt efter sommerferien, vil 350 medarbejdere have deres daglige gang i det nye hovedsæde i Fredericia

S.D. Kjærsgaard idømt bøde

S. D. Kjærsgaard er idømt en bøde på 100.000 kroner for at have bestukket den kommunale topchef i Aarhus Kommune, skriver Aarhus Stiftstidende.

LandboNords generalforsamling blev også digital

Torsdag aften afholdt LandboNord generalforsamling digitalt. Her var budskabet blandt andet, at hverken forretning eller forening har ligget i dvale under COVID-19 nedlukningen af Danmark.

Arealscreening giver det bedste solcelleprojekt

Med en arealscreening kan en kommende solcellevært sikre sig den bedste pris og få mest muligt ud af projektet.
Side 1 af 86 (1702 artikler)Prev1234567848586Next