Krone til Mors

Per Jørgensen 28-03-2018 14:59:51
Maskinforretningen Ingemann Larsen på Mors kan 1. april kalde sig autoriseret Krone-forhandler. Samarbejdet vil styrke Ingemann Larsen strategi om, at de vil fokusere på græs- og foderproduktionsmaskiner. - Vi har forfulgt denne strategi over længere tid og vi vil i højere grad specialisere os indenfor græs og foder, og dermed matche vores kundernes krav om større specialviden, udtaler direktør Per Larsen, Ingemann Larsen A/S (billedet). Arkivfoto.
Maskinforretningen Ingemann Larsen på Nykøbing Mors har fået Krone-forhandlingen, der importeres af Brøns Maskinimport.

1. april kan Ingemann Larsen A/S kalde sig autoriseret Krone-forhandler. Maskinforretningen på Mors har i flere år fulgt en strategi om at rette fokus mod salg og service af maskiner til græs- og foderproduktionen.

- Vi har forfulgt denne strategi over længere tid, og vi vil i højere grad specialisere os indenfor græs og foder, og dermed matche vores kundernes krav om større specialviden, siger direktør Per Larsen, Ingemann Larsen A/S, og tilføjer:

- Det indtryk, vi har fået af Brøns Maskinimport, ligger helt op ad de værdier, som vi selv identificerer os med. Vi er derfor overbeviste om, at vi sammen kan styrke markedsandelen i vores område og tilføre værdi til vores kunder, udtaler direktøren.

Samme indstilling og mentalitet

Når Brøns Maskinimport og Ingemann Larsen indleder samarbejdet om forhandling af Krones produktprogram, er det samtidigt to familievirksomheder, som kommer til at arbejde sammen.

- Det er noget, jeg ser meget frem til, fortæller Dan Hamann, indehaver af Brøns Maskinimport, som begrunder samarbejdet i, at begge virksomheder dermed har samme indstilling og mentalitet.

- Der er dermed ikke langt fra tanke til handling, og det er vigtigere nu end nogensinde før i branchen, hvor hurtig og effektiv service betyder alt, forklarer han.

Dan Hamann ser også frem til samarbejdet, som kan få Krone til at fremstå stærkere i det nordvestjyske.
 • De vandt på Fjerritslev Dyrskue

  Lørdag blev dyrskue-sæsonen skudt igang i Fjerritslev. Se vinderdyrene her.

 • 57 millioner kroner ekstra til at ændre vandstand i naturområder

  Miljø- og fødevareminister Jakob Ellemann-Jensen afsætter mere end 57 mio. kroner yderligere til en ordning, hvor landmænd og lodsejere kan få tilskud til at ændre vandstanden i særligt udpegede naturområder.

 • Markvandrere så på spinat på Stevns

  70 fremmødte til Østdansk Landboforenings markvandring på Stevns med planteavlskonsulent Søren Holmgren, der undrer sig over, at spinatfrø til dyrkning af babyleaf ikke må bejdses

 • Kina lover USA en masse og det er godt for landbruget

  Vi står i en hektisk situation på landbrugsmarkederne lige nu. Ud over fokus på vejrsituationen før høst er fokus også rettet mod de politiske spændinger mellem USA og Kina, der nu ser ud til at bløde ud. Både vejr og politik bakker op om den optur, vi ser på markedet for afgrøder såvel som på markedet for svinekød lige nu.

 • Nu rykker såning og hvedekvalitet i USA

  Efter en mildest talt træg start på såningssæsonen for hvede i USA har vejret nu ændret sig i en mere positiv retning for de amerikanske hvedeproducenter. Det har resulteret i en overraskende fremgang i ikke kun såning af hvede, men også i den amerikanske hvedekvalitet.

 • Sojaskrå tæt på nyt stort og langsigtet købssignal

  I sidste uge var prisen for sojaskrå på afgrødebørsen i Chicago oppe og teste det vigtige modstandsniveau i opadgående retning ved 350 dollar pr. short ton. Testen er i første omgang blevet afvist, men som det fremgår nedenfor, så signalerer de tekniske indikatorer, at der fortsat er tiltagende styrketegn i opadgående retning, og at et brud i opadgående retning kan være nært forestående.

 • De globale fødevarepriser falder

  Opgørelser, som FN's fødevare- og landbrugsorganisation, FAO, netop har offentliggjort, viser at de globale fødevarepriser falder

 • Hvedeprisen banker atter hovedet mod afgørende prisloft

  Fredag udkommer denne måneds USDA-rapport over den globale afgrødeforsyning. Forud for rapportens opgørelse er der overraskende styrke til europæisk hvedepris der lige nu banker mod et vigtigt modstandsniveau i opadgående retning.

 • Voldsomt skuffende aktivitet på eksportmarkedet for korn

  Den seneste opgørelse over handels­aktiviteten på eksportmarkedet viser en ekstremt skuffende handelsaktivitet med både majs og hvede hen over juledagene.

 • Hvedeprisen revancherer to ugers nedtur på to dage

  Det så ikke for godt ud for hvedeprisen da handlen for europæisk hvede blev skudt i gang i det nye år. Men de mere prisstærke takter har atter indfundet sig til trods for en stærk euro og skuffende franske eksporttal.

Digitale brochurer

Læs de nyeste tilbudsaviser fra P. Lindberg

– troværdig samarbejdspartner i mere end 30 år. Vores viden og vision er at give vore kunder den bedste rådgivning samt kvalitetsprodukter ud fra deres behov, således vi opnår værdiskabende løsninger i fællesskab i den moderne produktion, som landbruget er. Vores aktiviteter dækker over udvikling, produktion, rådgivning i reproduktion, salg og markedsføring. Se vores aktuelle tilbudskatalog ”Svin Maj/Juni” - med masser af gode og spændende tilbud.

Til den professionelle bruger ved stat, amt, kommuner, kirkegårde, industri, parker, boligselskaber, golfbaner, forlystelsesparker og landbrug. Alle vogne og tankvogne er varmgalvaniseret. Spar tid og penge med Solus professionelle produkter, der kan komme hvor store og tunge maskiner ikke kan. Dansk kvalitet, robust solidt dansk håndværk der er produceret i Danmark. Vi har det DU skal bruge!

Perstrup Beton Industri er en betonelementfabrik, der sammen med ØSB, Byggebjerg Beton, Svinninge Beton Industri og Abeo udgør virksomhederne i Industri Beton Holding A/S. Perstrup Beton Industri beskæftiger pt. ca. 100 medarbejdere. Virksomhederne i Industri Beton Holding A/S leverer alle slags betonelementtyper til renovering, ombygning eller til helt nye projekter til byggeriet. Vi tilbyder totalleverancer af komplette råhuse - inkl. projektering og montage. Yderligere producerer vi elementer til infrastruktur, tanke og landbrug.

Vækstaktuelt er vores landbrugsmagasin. I denne udgave kan du læse om præcisionsgødskning og mange andre spændende emner.

Se flere brochurer