J. Hundahl får New Holland i Nordvestjylland

Per Jørgensen 10-04-2018 13:27:08
J. Hundahl får hele New Holland forhandlingen i Nordvestjylland. Ingemann Larsen stopper efter 51 år som New Holland forhandler.
J. Hundahl har gennem 36 år succesfuld forhandlet New Holland i Nordvestjylland. Nu bliver området udvidet.

Der sker en stadig større professionalisering af branchen, og i den forbindelse er der behov for at styrke vores forhandlernetværk yderligere med større område.

På den baggrund valgte New Holland i marts 2017 at opsige deres aftale med Ingemann Larsen A/S, for at lade dem blive servicepartner til J. Hundahl og derved skabe et større fælles område.

J. Hundahl er en betroet forhandler for New Holland med lokationer i såvel Thisted som Skive, hvorfor det var naturligt at styrke det fremtidige samarbejde med udvidelsen af deres område, hedder det i en pressemeddelelse fra New Holland Agriculture. J. Hundahl er endvidere ved at færdiggøre opførelsen af en ny bygning på deres lokalitet i Skive, hvor der kommer et nyt stort showroom og værksted, hvorfra der vil blive solgt og serviceret New Holland maskiner.

Ingemann Larsen har, efter 51 års samarbejde med New Holland, i mellemtiden valgt at indgå et samarbejde med en anden leverandør. I en overgangsperiode vil Ingemann Larsen A/S fortsat servicere sine eksisterende kunder supporteret af J. Hundahl.

J. Hundahl vil sikre adgang til reservedele og serviceinformationer, så de nuværende kunder vil opleve den kendte New Holland service. Det er afgørende for New Holland at fremstå som et professionelt brand, så kunderne får den bedste oplevelse og service, når de henvender sig til vores forhandlernet.

New Holland er overbevist om, at de nye tiltag giver en god dækning af det nordvestlige Jylland, så kunderne har nem adgang til salgs- og servicelokaliteter, hvor den velkendte store specialviden og service er tilstede. Det er afgørende at New Holland har et netværk af forhandlere, hvor kunden oplever at stå i centrum samt modtage en effektiv og hurtig service.

 • Brørup Traktor- & Maskincenter og Ølgod Maskinforretning stopper som Deutz-Fahr forhandler

  Deutz-Fahr importøren HCP i Krogager har afbrudt samarbejdet med Brørup Traktor- & Maskincenter og Ølgod Maskinforretning. I første omgang om salg og senere om levering af reservedele. Årsagen er ikke nærmere specificeret, men ifølge Svend Aage Jensen, der er medindehaver af de to maskinforretninger, har man gennem længere tid ikke rigtigt kunne »finde melodien« sammen.

 • Veteraner i marken

  14 af de gamle traktorer med tilhørende plove blev vist frem på markerne ved Vorbasse

 • Hestene blev luftet

  Jyske heste blev spændt for de gamle plove ved årets pløjedag for heste og veterantraktorer

 • Sjællandske LU’ere var i søgelyset

 • Hvedeprisen siver, men dårligt US-vejr kan støtte prisen langsigtet

  Der er ikke de voldsomme prisudsving på afgrødebørserne i denne uge, og det ser ud til, at afgrødepriserne ligger ved et stabilt leje, der indkalkulerer den aktuelle forsyningssituation. Nu bliver vejrudviklingen i USA og Europa afgørende for om stilheden skal veksles til nu op eller nedtur frem mod sommerens høst.

 • Sojaskrå tæt på nyt stort og langsigtet købssignal

  I sidste uge var prisen for sojaskrå på afgrødebørsen i Chicago oppe og teste det vigtige modstandsniveau i opadgående retning ved 350 dollar pr. short ton. Testen er i første omgang blevet afvist, men som det fremgår nedenfor, så signalerer de tekniske indikatorer, at der fortsat er tiltagende styrketegn i opadgående retning, og at et brud i opadgående retning kan være nært forestående.

 • De globale fødevarepriser falder

  Opgørelser, som FN's fødevare- og landbrugsorganisation, FAO, netop har offentliggjort, viser at de globale fødevarepriser falder

 • Hvedeprisen banker atter hovedet mod afgørende prisloft

  Fredag udkommer denne måneds USDA-rapport over den globale afgrødeforsyning. Forud for rapportens opgørelse er der overraskende styrke til europæisk hvedepris der lige nu banker mod et vigtigt modstandsniveau i opadgående retning.

 • Voldsomt skuffende aktivitet på eksportmarkedet for korn

  Den seneste opgørelse over handels­aktiviteten på eksportmarkedet viser en ekstremt skuffende handelsaktivitet med både majs og hvede hen over juledagene.

 • Hvedeprisen revancherer to ugers nedtur på to dage

  Det så ikke for godt ud for hvedeprisen da handlen for europæisk hvede blev skudt i gang i det nye år. Men de mere prisstærke takter har atter indfundet sig til trods for en stærk euro og skuffende franske eksporttal.

Digitale brochurer

Perstrup Beton Industri er en betonelementfabrik, der sammen med ØSB, Byggebjerg Beton, Svinninge Beton Industri og Abeo udgør virksomhederne i Industri Beton Holding A/S. Perstrup Beton Industri beskæftiger pt. ca. 100 medarbejdere. Virksomhederne i Industri Beton Holding A/S leverer alle slags betonelementtyper til renovering, ombygning eller til helt nye projekter til byggeriet. Vi tilbyder totalleverancer af komplette råhuse - inkl. projektering og montage. Yderligere producerer vi elementer til infrastruktur, tanke og landbrug.

Vækstaktuelt er vores landbrugsmagasin. I denne udgave kan du læse om præcisionsgødskning og mange andre spændende emner.

SAMSON AGROLIZE har stor succes med at sælge PG II gyllevognsserien fra SAMSON AGRO. Det er en højkvalitets gyllevognsserie, der er udviklet til den professionelle bruger, og som udmærker sig ved at have en meget høj kapacitet, effektivitet, holdbarhed og driftssikkerhed. Den er udviklet i samarbejde med brugerne og har derfor en meget veludviklet optionsliste.

Bakkegård A/S er din professionelle serviceleverandør inden for affald og organisk materiale. Vi tilbyder alt fra neddeling af træ og affald til sortering af kompost og udlejning af maskiner

Se flere brochurer