LMO har krydset Limfjorden

Tenna Bang 07-03-2018 10:00:17
LMO har passeret Limfjorden og overtaget Nordland Revision i Østervrå. Ifølge direktør i LMO Jan Winther og nu tidligere indehaver af Nordland Revision, Inge Møller Ernst, er de to virksomheder det perfekte match. Foto: Tenna Bang
Enevældet er slut for de to rådgivningsvirksomheder Agri Nord og LandboNord i Vendsyssel. LMO har overtaget Nordland Revision i Østervrå og vil kæmpe med om vendelboerne.

Rådgivningsvirksomheden LMO har overtaget Nordland Revision i Østervrå i Vendsyssel.
- Jeg føler at der er et marked og et behov at dække i Vendsyssel. Vi skal være der hvor kunderne er, siger Jan Winther, direktør i LMO, som nu vil satse benhårdt på at få flere vendelboer i kundekartoteket.
For Nordland Revision er overdragelsen en start på et generationsskifte i virksomheden.
- Jeg vil gerne sørge for, at virksomheden drives videre og give de ansatte en tryghed i at Nordland fortsætter, fortæller Inge Møller Ernst, nu tidligere indehaver af Nordland Revision.
Østervrå-kontoret kommer i fremtiden til at bære navnet LMO Nordland. Der er i dag 20 ansatte og omkring 550 kunder, hvoraf 75 procent er landbrug.
Læs hele historien i Effektivt Landbrug i morgen.
 

 • Erfaringer skal hjælpe andre

  Seges søger landmænd, der har nyere erfaringer med dræning, i håb om at kunne lave en guide for optimal dræning i hele landet.

 • Lav drændybde giver udbyttetab

  Forsøg viser klar udbytterespons af drændybden ved kvælstoftilførsel efter norm, hvor lav drændybde giver store udbyttetab.

 • Drænledninger på mobilen

  Med Farm Tracking kan dræn, brønde, drænudløb og andre hotspots nemt registreres på bedriftens markkort. Og det kan tilmed gøres, uden man nødvendigvis har abonnement på systemet.

 • 66.000 tons byg til kameler

  I de seneste dage har DLG på Fredericia Havn lastet en stor skibsladning til Saudi-Arabien.

 • Pas på dine penge

  Det er svært at finde argumenter for hvorfor man skal investere i aktier lige nu. I USA sætter de renten op, og Trump er i gang med handelskrig mod resten af verden. Derfor er der en reel risiko for et større fald på aktiemarkedet i 2018, og jeg anbefaler derfor at du passer på med køb i aktier, som situationen er lige nu.

 • Sojaskrå tæt på nyt stort og langsigtet købssignal

  I sidste uge var prisen for sojaskrå på afgrødebørsen i Chicago oppe og teste det vigtige modstandsniveau i opadgående retning ved 350 dollar pr. short ton. Testen er i første omgang blevet afvist, men som det fremgår nedenfor, så signalerer de tekniske indikatorer, at der fortsat er tiltagende styrketegn i opadgående retning, og at et brud i opadgående retning kan være nært forestående.

 • De globale fødevarepriser falder

  Opgørelser, som FN's fødevare- og landbrugsorganisation, FAO, netop har offentliggjort, viser at de globale fødevarepriser falder

 • Hvedeprisen banker atter hovedet mod afgørende prisloft

  Fredag udkommer denne måneds USDA-rapport over den globale afgrødeforsyning. Forud for rapportens opgørelse er der overraskende styrke til europæisk hvedepris der lige nu banker mod et vigtigt modstandsniveau i opadgående retning.

 • Voldsomt skuffende aktivitet på eksportmarkedet for korn

  Den seneste opgørelse over handels­aktiviteten på eksportmarkedet viser en ekstremt skuffende handelsaktivitet med både majs og hvede hen over juledagene.

 • Hvedeprisen revancherer to ugers nedtur på to dage

  Det så ikke for godt ud for hvedeprisen da handlen for europæisk hvede blev skudt i gang i det nye år. Men de mere prisstærke takter har atter indfundet sig til trods for en stærk euro og skuffende franske eksporttal.