MidtWest Farmshow – en festdag for hele familien

Lørdag den 16. juni er der dyrskue i Skive. MidtWest Farmshow afholdes for 13. gang.
10-06-2018 13:25:50
Når MidtWest Farmshow løber af stablen lørdag den 16. juni, er det ikke kun et traditionelt dyrskue med bedømmelser og ærespræmiekonkurrencer, men også et hav af børneaktiviteter, produktudstillere og underholdning.

Lørdag den 16. juni bliver det 13. gang, at der afholdes MidtWest Farmshow. 
Styregruppen bag MidtWest Farmshow består hovedsagelig af Skive 4H og Viborg 4H samt frivillige, som bakker op om dyrskuet i Skive. 
- Siden starten i 2006 har omkring 50 frivillige og konsulenterne fra Ungdomskontoret hvert år lagt alle kræfter i for at få MidtWest Farmshow til at blive et af de bedste dyrskuer i Danmark, og den målsætning fortsættes, lyder det fra styregruppen.

Dyrene er i fokus

MidtWest Farmshow er en begivenhed, der samler by og land, med en lørdag fyldt med dyrskue, udstilling og masser af underholdning for hele familien.
I år er der 123 malkekøer tilmeldt fordelt på 3 forskellige racer. Så er der 16 kødkvæg fra 7 forskellige racer samt 7 kødkvægskalve. Blandt hestene er der tilmeldt 48 avlsheste og 2 fritidsheste. 
Derudover er der tilmeldt en del heste, hunde og smådyr til børnedyrskuet.

Stande med alt mellem himmel og jord

Der har været god tilslutning til produktudstillingen. Her kan man møde et dyrecenter, foderstofforretninger, politiske partier, haveudstilling, maskiner og meget andet. 
Der vil også være et område med lokale fødevarer, tøj og kreative sysler. 

Aktiviteter for alle aldre

I løbet af dagen er der adskillige underholdningsindslag. Blandt andet er der et køreshow med Schleswigerheste og gymnastikopvisning ved Ulbjerg IF. I børnehjørnet er der kreative aktiviteter, børnedyrskue, kaninhop og meget andet.
Skive Brandvæsen vil komme og vise, hvordan man klipper en bil i stykker, og Skiveegnens LandboUngdom laver traktorafprøvning sammen med Hundahl.

Børnenes Dag

Siden 2008 har Børnenes Dag været en gentagende begivenhed på MidtWest Farmshow. Ideen med at lave en dag kun for børn blev en overvældende succes og er nu en fast del af MidtWest Farmshow konceptet. Børnenes Dag bliver afholdt om fredagen, dagen før dyrskuet.
Dyrskuet er familiens fest. Her kan man gå og hygge sig en hel dag med at kigge på dyrene, udstillerstandene, traktorerne og ikke mindst deltage i de mange aktiviteter for børn.

MidtWest Farmshow

Dato: 16. juni 2018

Klokkeslæt: 08.30 – 15.00

Adresse: Dyrskuepladsen i Skive, Engvej, 7800 Skive

Entre: 50 Kroner – 0-3 år gratis

Digitale brochurer

Læs de nyeste tilbudsaviser fra P. Lindberg

– troværdig samarbejdspartner i mere end 30 år. Vores viden og vision er at give vore kunder den bedste rådgivning samt kvalitetsprodukter ud fra deres behov, således vi opnår værdiskabende løsninger i fællesskab i den moderne produktion, som landbruget er. Vores aktiviteter dækker over udvikling, produktion, rådgivning i reproduktion, salg og markedsføring. Se vores aktuelle tilbudskatalog ”Svin Maj/Juni” - med masser af gode og spændende tilbud.

Til den professionelle bruger ved stat, amt, kommuner, kirkegårde, industri, parker, boligselskaber, golfbaner, forlystelsesparker og landbrug. Alle vogne og tankvogne er varmgalvaniseret. Spar tid og penge med Solus professionelle produkter, der kan komme hvor store og tunge maskiner ikke kan. Dansk kvalitet, robust solidt dansk håndværk der er produceret i Danmark. Vi har det DU skal bruge!

Perstrup Beton Industri er en betonelementfabrik, der sammen med ØSB, Byggebjerg Beton, Svinninge Beton Industri og Abeo udgør virksomhederne i Industri Beton Holding A/S. Perstrup Beton Industri beskæftiger pt. ca. 100 medarbejdere. Virksomhederne i Industri Beton Holding A/S leverer alle slags betonelementtyper til renovering, ombygning eller til helt nye projekter til byggeriet. Vi tilbyder totalleverancer af komplette råhuse - inkl. projektering og montage. Yderligere producerer vi elementer til infrastruktur, tanke og landbrug.

Vækstaktuelt er vores landbrugsmagasin. I denne udgave kan du læse om præcisionsgødskning og mange andre spændende emner.

Se flere brochurer