Sjørup Traktor skifter navn til Sjørup Group

Mandag 6. november 2017 11:51
- Eftersom vores agenturer breder sig ud over en lang række andre industrier, som vi allerede har et godt salg til, så føler vi at der er behov for et mere tidssvarende navn til hele firmaet, hvorfor valget er faldet på Sjørup Group A/S. Men som sagt er vi stadigt de samme, og med de samme værdier som hidtil, siger Ole Lauridsen.

- Vi har i rigtigt mange år været kendt som Sjørup, og det er blevet et rigtigt stærkt brand for os, så det har været vigtigt at bibeholde dette navn, siger direktør Ole Lauridsen.

Siden 1963 har vi været kendt for Sjørup Traktor, så det er en stor beslutning. Vi har i alle disse år erhvervet os rigtig stor erfaring og udvidet vores kompetencer. Vi er en virksomhed, der konstant ser fremad og hele tiden er på jagt efter nye måder at gøre tingene på – altid med øje for, at det skal være til gavn for vores kunder, samarbejdspartnere og medarbejdere, og det skal vores navn leve op til, fortæller direktøren.

- Eftersom vores agenturer breder sig ud over en lang række andre industrier, som vi allerede har et godt salg til, så føler vi at der er behov for et mere tidssvarende navn til hele firmaet, hvorfor valget er faldet på Sjørup Group A/S. Men som sagt er vi stadigt de samme, og med de samme værdier som hidtil, slutter Ole Lauridsen.